Woning ontwerpen en bouwen met een Architect

Het laten bouwen van een eigen woning is voor veel mensen een droom. Wanneer u een mooie kavel in het bezit of op het oog heeft, kan deze droom gerealiseerd worden. Wanneer u eraan denkt om een woning te ontwerpen en te laten bouwen staat De VoordeelArchitect voor u klaar. Deze vertaald  uw wensen in een prachtig ontwerp van uw droomhuis waar u dag na dag, jaar na jaar plezier van zult hebben.

Bij het verwezenlijken van uw droom komt al snel veel kijken. Bij de VoordeelArchitect kunt u rekenen op volledige ondersteuning bij alle facetten per bouwfase: van een lege kavel tot een prachtige, onder architectuur gebouwde kwalitatieve woning.

Of u nu een klassieke of moderne woning wilt, deze wilt aanbesteden, of in een bouwteam wilt bouwen? Kijk dan niet verder;
Laat uw nieuwbouw woning ontwerpen door de VoordeelArchitect: solide, snel en secuur van droom naar droomhuis!

Woning ontwerpen en bouwen door architect

Zelf een woning bouwen en ontwerpen? Een kans die u niet wilt missen!

Om uw droomwoning te kunnen realiseren gaat u op zoek naar een kavel. Het is belangrijk dat er goed wordt geïnformeerd naar de mogelijkheden op het bouwkavel, zodat u kan inschatten of deze plek geschikt is om de woning naar uw wensen  te bouwen. In dit stadium kan VoordeelArchitect u reeds adviseren.

Na aanleiding van een kennismakingsgesprek wordt een schetsontwerp gemaakt en een richtprijs geschetst. Bevalt deze schets, dan gaan we verder? Bevalt hij niet, dan maken we aanpassingen totdat u tevreden bent. Pas als de schets, prijs en samenwerking u aanspreken, wordt een samenwerkingsovereenkomst opgesteld.

Na het tekenen van de overeenkomst worden de schetsen uitgewerkt tot definitieve ontwerpen. Ook uw wensen voor de inrichting kunt u al aangeven. Voordeel Architect regelt het verkrijgen van een bouwvergunning. Wanneer deze is afgegeven, staat niets u meer in de weg om uw droomhuis te bouwen. Hierbij kunt u de bouw zelf regelen, of de architect opdracht geven om u te ontzorgen en het hele traject tot oplevering te verzorgen.