Tarieven voor Nieuwbouw

Van Duijn Architecten levert kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.
Er wordt doorgaans gewerkt met vaste pakketten voor de architecten werkzaamheden.

Hierbij kan gekozen worden voor alleen een schetsontwerp, of tot en met de volledige uitwerking van een gebouw.
Bouwbegeleiding, aannemersselectie en de opleveringskeuring behoren ook tot onze werkzaamheden.

Na een gratis kennismakingsgesprek waarin uw dromen en wensen uitgebreid aan bod komen maken wij een vrijblijvende offerte met de tarieven die zijn gebaseerd op de onderstaande pakketten.

Mocht u willen afwijken van deze voordeelpakketten is dat uiteraard mogelijk.

SchetsontwerpBouwvergunningAannemersselectieUitvoeringFull-Service
Startpunt voor inspiratievan Schetsplan tot vergunningvan Schetsplan tot aannemersselectieVan Schetsplan tot Oplevering
incl. constructeur en overige adviseurs
Vertaling van uw wensen en eisen in een ontwerpTraject tot en met de omgevingsvergunning Heldere prijsvorming is essensieel in het bouwprocesBegeleiding tot en met de opleveringMet een duidelijke prijs naast de bouwkosten.
Activiteiten:

- Maken schetsontwerp
- Plattegronden
- 3D visualisaties
- Vaststellen afwerkingsniveau
- Advies ontwerpkeuzes

Schetsontwerp plus;

- Uitwerken tekeningen Definitief ontwerp
- Vergunningsaanvraag
- Berekeningen bouwbesluit
- Coördinatie adviseurs
- 3D impressies DO

Bouwvergunning plus;

- Technische Omschrijving
- Specificatie materialen
- Offertes aanvragen
- Beoordelen offertes
- Selecteren aannemer

Aannemerpakket plus;

Bouwbegeleiding;
- Bouwvergaderingen
- Kwaliteitscontrole
- Technische details
- Revisietekeningen

Uitvoering plus;

- Advieskosten
- Onderzoekskosten;
- Technisch adviseurs
- Sonderingen maken
- Constructieve berekeningen

Een architect kies je natuurlijk niet op prijs alleen. Het is meer een combinatie van factoren die u doen beslissen of u met een bepaald architectenbureau in zee gaat, zoals een goede “klik” en vertrouwen. Natuurlijk is ieder project anders qua grootte en complexiteit maar wij vinden dat architectenkosten geen belemmering mogen zijn om voor ons te kiezen. Dus kiezen wij ervoor om onze diensten tegen eerlijke en scherpe tarieven aan te bieden. Zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit en inspanning.

Door een architect in te schakelen, maakt u het bouwproject overzichtelijker en krijgt u meer inzicht in het totale bouwproces. Het gevolg daarvan is dat u meer rust en ondersteuning naar andere partijen (zoals aan aannemer) krijgt. Bovendien is gebleken dat bij een goede aannemerselectie onze opdrachtgevers gemiddeld 8% kunnen besparen op de bouwkosten

Tarieven Verbouwen

Of het nu om een aanbouw, uitbouw, dakterras, dakopbouw, herbestemming, renovatie, interieur of splitsingstekeningen gaat. VoordeelArchitect kan u van dienst zijn met scherpe tarieven.

Alleen na een intake-gesprek op de locatie van de verbouwing kan er een vaste lage offerte worden uitgebracht. Bij deze intake worden de aard en de omvang van de verbouwing, in combinatie met het gewenste afwerkingsniveau in kaart gebracht. Op basis hiervan kan er pas een op maat gemaakte offerte gemaakt worden.

Architectkosten bij een verbouwing zijn moeilijk in te schatten. Dit hangt af van de complexiteit en omvang van het project. Soms doen we ook maar een deel van het project. Om toch een ruwe schatting te geven: bij een grotere verbouwing moet je denken aan 5% van de geschatte bouwkosten. Onderstaande werkzaamheden zijn maar een greep uit de diensten die we kunnen aanbieden.

Wilt u echter een concrete prijs weten, schroom dan niet contact op te nemen voor een intake-gesprek. Het eerste gesprek is altijd kosteloos en u ontvangt hierna een op maat gemaakte offerte voor uw verbouwing.

Werkzaamheden
Aanbouw/ uitbouw
Interne verbouwing
Dakkapel / Dakopbouw
3D visualisaties
Keukenontwerp

In de meeste gevallen spreken we, samen met u, één totaaltarief af voor het gehele project. Er zijn natuurlijk ook projecten die kunnen worden aangenomen op basis van uurtarief. VoordeelArchitect hanteert een scherp uurtarief

Ja, neem met mij contact op voor een intake-gesprek.