Huis ontwerpen

Bent u in het bezit van een mooie kavel, of hebt u een kavel op het oog? Bent u van plan hier uw droomhuis op te laten bouwen? Dan staat Voordeel Architect voor u klaar!

U wordt begeleid u van een lege kavel tot een geweldige onder architectuur gebouwde kwaliteitsvilla. Tijdens dit proces staan uw wensen centraal.

De Voordeel Architect ontwerpt alle soort type woningen, van wonen in een rij, tot vrijstaande villa’s. Wij helpen u niet alleen met het huis ontwerpen, maar begeleiden u tijdens het hele proces.

De Voordeel Architect is gespecialiseerd in particuliere zelfbouw, en begeleid u graag bij het ontwerpen en realiseren van uw nieuwbouw  huis.

Huis ontwerpen

Van leeg kavel tot Droomhuis!

Het ontwerp van uw droomhuis begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek worden uw wensen geïnventariseerd. Op basis van dit eerste gesprek maakt de architect een schetsontwerp van uw woning. Dit ontwerp gaan we uitgebreid met elkaar bespreken en waar wens verder verfijnen en aanpassen, om zo voor u het optimale huis te ontwerpen.

Bovendien laten we u  een eerste kostenopzet zien, waarbij we rekening houden met alle overige bijkomende kosten. Op deze manier houden we alles open en transparant. U weet precies waar u aan toe bent. De Voordeel Architect werkt met twee methoden; Het traditionele uitwerken van uw ontwerp en vervolgens uitwerken, of in de schetsfase een bouwteam starten met een ervaren aannemer zodat u in een vroeg stadium een vaste prijs voor uw huis bekent is. Dit geheel naar uw wens. Uiteraard kunt u hier uitgebreid geïnformeerd over worden.