Uw eigen huis bouwen

Uw eigen huis bouwen is makkelijker dan het lijkt, zeker wanneer u een betrouwbare adviseurs heeft. Voordeel Architect begeleidt u graag als u zelf uw huis wilt bouwen en biedt een totaalpakket van diensten aan: van ontwerp tot bouwbegeleiding en oplevering.

Er worden wordt met twee methodes gewerkt: Een uitgebreid schetsontwerp, waarna via een aannemer een vaste prijs wordt neergelegd. Of het traditioneel uitwerken en aanbesteden van de bouwwerkzaamheden. Lees meer over de werkwijze

Voor het ontwerpen van uw huis geeft Voordeel Architect een vaste prijs, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. En ook de nodige vergunningen worden door de architect geregeld. Zo kunt u zonder zorgen u uw eigen huis bouwen.

Huis bouwen Almere

Zelf een huis bouwen, een kans die u niet wilt missen!

Om uw droomhuis te kunnen realiseren gaat u op zoek naar een bouwkavel. Het is belangrijk dat er goed wordt geïnformeerd naar de mogelijkheden op het kavel, zodat u weet of deze plek geschikt is om uw huis te bouwen. U kunt er voor kiezen om in dit stadium al de expertise van de Voordeel Architect in te schakelen.

Zelf uw huis bouwen heeft als voordeel dat het ontwerp volledig aan uw verwachtingen voldoet. Uw wensen op het gebied van stijl (esthetisch) en inhoud (kamerverdeling) bespreekt u  vrijblijvend met de Voordeel architect. Op basis van dit profiel worden uw droomwoning en een richtprijs geschetst. Als de schets, prijs en samenwerking u aanspreken, wordt een samenwerkingsovereenkomst opgesteld.

Na het tekenen van de overeenkomst worden de schetsen uitgewerkt tot definitieve ontwerpen. Ook uw wensen voor de inrichting kunt u al aangeven. Voordeel Architect regelt het verkrijgen van een bouwvergunning. Wanneer deze is afgegeven, staat niets u meer in de weg om uw droomhuis te bouwen.