Architecten bureau voor heel Nederland

Van Duijn Architecten is een bureau voor Architectuur. En verricht haar werkzaamheden voornamelijk voor particulieren en kleine zakelijke opdrachtgevers.  Hoewel de meeste opdrachtgevers uit Almere en omgeving komen, groeit het aantal projecten ver buiten de regio gestaag. Door mond-tot-mond reclame en natuurlijk onze website krijgen we nu projecten vanuit heel Nederland.

Enthousiasme, passie voor architectuur en persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers zijn enkele van onze kernwaarden. Onder het genot van een kop koffie of thee geven wij antwoord op al uw vragen op gebied van bouwen, verbouwen en interieur. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend.

Een greep uit onze diensten: ontwerpwerkzaamheden, tekenwerkzaamheden, bouwbegeleiding, bouwkostenramingen, 3D visualisaties, vergunningaanvragen, verkooppresentaties, aanbestedingen en interieurontwerp. Ons doel is om u zo goed mogelijk te helpen bij uw verbouwing/nieuwbouw en alles wat daarbij komt kijken.

Portfolio

Een selectie van projecten uit het portfolio;

De voordeel architect heeft met veel plezier gewerkt voor onze opdrachtgevers. Bent u de volgende?

Nieuwbouw

Zelfbouw is de ideale mogelijkheid bij uitstek om een  droomhuis te verwezenlijken.

Wij helpen u graag uw dromen en wensen te vertalen naar uw ideale woonontwerp. Vrijwel iedere woonwens is uniek, er zijn dan ook vele manieren waarop deze woonwens gerealiseerd kan worden. Of dit nou een kleine tussenwoning of grote villa is.

Verbouwen

De voordeel architect heeft veel ervaring met het realiseren van bescheiden en ambitieuze verbouwingen.

Of het nu om een aanbouw, uitbouw, dakterras, dakopbouw, herbestemming, renovatie, interieur of splitsingstekeningen gaat, wij kunnen uw van dienst zijn.

Interieur

Het interieur is een belangrijk onderdeel van een gebouw. Wij adviseren u tijdens het ontwerp altijd over de gebruiksmogelijkheden de ruimtes. Desgewenst kunnen we ook verder gaan; wij kunnen badkamers en keukens ontwerpen waarbij het praktisch gebruik en design hand in hand gaan.

Wilt u een kennismakingsgesprek, een op maat gemaakte offerte, of meer informatie? Neem contact op:

Bouwpartners

Door onze ruime ervaring met particulier opdrachtgeverschap hebben we inmiddels een aantal partijen waarmee vaker samengewerkt is; constructeurs, adviseurs en aannemers. Het voordeel hiervan is dat we bij elk project, in overleg, de juiste partijen kunnen selecteren die de hoogste toegevoegde waarde hebben om tot een optimaal resultaat te komen.

Missie

Bij particuliere zelfbouw zijn de wensen van de opdrachtgever leidend. Uitgangspunt hierbij is dat de cliënt centraal staat. Het is dan ook de passie van de architect om steeds een uniek ontwerp te realiseren. Een ontwerp dat helemaal past bij de persoonlijke voorkeur, wensen en dromen van de opdrachtgever.