Villa bouwen met een architect

Bent u van plan om uw eigen luxe villa te laten bouwen? Voordeel Architect kan u tijdens dit gehele traject begeleiden. Wij zijn gespecialiseerd in Particulier Opdrachtgeverschap waarbij luxe ontwerpen en traditioneel vakmanschap centraal staan. Uw villa ontwerpen doen wij met oog voor detail en enthousiasme. Het resultaat? Een kwaliteitsvilla die al uw verwachtingen overtreft.

Er worden wordt met twee methodes gewerkt: Een uitgebreid schetsontwerp, waarna via een aannemer een vaste prijs wordt neergelegd. Of het traditioneel uitwerken en aanbesteden van de bouwwerkzaamheden. Lees meer over de werkwijze

Voor het ontwerpen van uw Villa  geeft Voordeel Architect een vaste prijs, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. En ook de nodige vergunningen worden door de architect geregeld. Zo kunt u zonder zorgen u uw eigen villa bouwen.

Villa Architect

Bouwstijl bij bouwen villa

De Voordeel Architect hanteert verschillende bouwstijlen.

Wilt u een klassieke villa met jaren 30 uitstraling: Klassiek metselwerk met detail, glas in lood,  klassieke dakpannen of zelfs een rieten kap?

Of gaat uw voorkeur uit naar een modern ontwerp, met strakke lijnen en strakke materialen? Of juist een combinatie hiertussen?

Bij VoordeelArchitect heeft uitgebreide ervaring met beide stijlen. De keuze is aan u. Alle ontwerpmogelijkheden en keuzes worden in overleg gedaan, waarbij u uitgebreid voorgelicht wordt door de architect.

Wat betreft de bouwcontroles en oplevering: VoordeelArchitect kan alle werkzaamheden uit handen nemen. Zo heeft u nergens omkijken naar bij het bouwen van de villa. De Architect draagt zorg dat het eindresultaat de kwaliteit krijgt die u mag verwachten.

De VoordeelArchitect is officeel architect en ook opgenomen in het architectenregister.

Kennismaking Architect

U kunt bij ons terecht voor alle facetten van de villabouw, van de eerste schets tot aan de oplevering. De VoordeelArchitect zal uw wensen en ideeën vertalen in een goed en haalbaar ontwerp. Vertel ons uw wensen aangaande uw droom villa en wij gaan graag de uitdaging aan om dit te vertalen in een uniek schetsontwerp.

Wilt u deze uitdaging met ons aangaan? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek maken we vrijblijvend een schets van uw droomvilla. Neem gerust enkele voorbeelden van woningen die u mooi vind, of andere inspirerende voorbeelden mee tijdens dit kennismakingsgesprek, zodat we een prachtig schetsontwerp voor u kunnen neerzetten.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!