Uw Architect uit Almere

Bent u opzoek naar een architect in Almere?
Zoek niet verder, u heeft hem gevonden:

De VoordeelArchitect is hét architectenbureau uit Almere die zich richt op Nieuwbouw en Verbouw voor particulieren. Van kleine aanbouw, dakopbouw tot complete verbouwing van uw woning, de VoordeelArchitect staat voor u klaar.

Heeft u bouwplannen op een kavel? Om daar via zelfbouw uw nieuwbouw woning te realiseren? Ook hier heeft VoordeelArchitect een ruime ervaring mee. Sterker nog, er wordt kantoor aan huis gehouden, in een door particulier opdrachtgeverschap gebouwde woning in Almere Poort.

Alle bouwprojecten kunnen wij begeleiden van eerste schets tot en met oplevering. De eerste kennismaking  is altijd vrijblijvend en gratis.

 • Particulier opdrachtgeverschap; Een woonhuis naar uw wensen

  Architectuur almere poort
 • Ontwerpt op maat gemaakte keukens

  keuken ontwerp architect verbouwen
 • Dakopbouw creeert de gewenste extra ruimte

  Dakopbouw amersfoort verbouwing
 • Oog voor detail, ook in het interieur

  interieur architectuur
 • Wordt de gedroomde uitbreiding werkelijkheid?

  verbouwen dakopbouw portfolio
 • Ook voor de grotere projecten kunt u bij ons aankloppen

  portfolio
 • Tuingericht wonen, een wens in vervulling

  architectuur almere poort portfolio
 • Extra luxe in uw tuin? Neem contact op!

  vakantievilla griekenland architect portfolio
 • Uw wensen zijn onze leidraad

  Gevel architect almere poort
 • Ontwerpt badkamers die praktisch en esthetisch in balans zijn

  Badkamer ontwerp architect

Zelf een huis bouwen, een kans die u niet wilt missen!

Om uw droomhuis te kunnen realiseren gaat u op zoek naar een bouwkavel. Het is belangrijk dat er goed wordt geïnformeerd naar de mogelijkheden op het kavel, zodat u weet of deze plek geschikt is om uw huis te bouwen. U kunt er voor kiezen om in dit stadium al de expertise van de Voordeel Architect in te schakelen.

Zelf uw huis bouwen heeft als voordeel dat het ontwerp volledig aan uw verwachtingen voldoet. Uw wensen op het gebied van stijl (esthetisch) en inhoud (kamerverdeling) bespreekt u  vrijblijvend met de Voordeel architect. Op basis van dit profiel worden uw droomwoning en een richtprijs geschetst. Als de schets, prijs en samenwerking u aanspreken, wordt een samenwerkingsovereenkomst opgesteld.

Na het tekenen van de overeenkomst worden de schetsen uitgewerkt tot definitieve ontwerpen. Ook uw wensen voor de inrichting kunt u al aangeven. Voordeel Architect regelt het verkrijgen van een bouwvergunning. Wanneer deze is afgegeven, staat niets u meer in de weg om uw droomhuis te bouwen.

Erkend Architect

De voordeel Architect uit Almere is een erkend architect, en staat dan ook geregistreerd in het architectenregister onder nummer 1.100701.017

Naar het architectenregister >>

Werkwijze

De werkwijze van de Architect wordt gebaseerd op uw wensen; Wilt u snel duidelijkheid over de prijs? Of wilt u de scherpste prijs door aanbesteding?

Meer over de werkwijze >>

Scherpe tarieven

Voor uw nieuwbouw of verbouwing in Almere zijn er standaard aantrekkelijke tarieven voor de architectendiensten.

Naar de tarieven >>